#{_Lt}#{ImageTag} class="listItem-img listItem-img_autocomplete" src="#{ImageSrc}" alt="#{ImageAlt}" width="#{ImageWidth}" height="#{ImageHeight}" /#{_Gt}



Read more about #{Title}

Wanhua Research and Development Centre


Location Client Size Completion
Shanghai, China Wanhua Chemicals 60,000 sqm 2018

Project details

Wanhua’s new building in Shanghai is a research and development centre for visiting international experts.

Inspired by the work that Wanhua Chemicals carry out, their new R&D centre uses the idea of organic forms interacting with each other and their environment. The centre consists of a series of buildings that connect via podium levels, all positioned around a central landscaped plaza. The surrounding external space is designed to complement and boost its urban context. There are spaces to rest, play and contemplate, promoting a sense of wellbeing and healthy lifestyle for its users.

A showcase building for visiting international experts


  • create a landmark building to reflect the nature of the Wanhua Chemical’s work


  • a showcase building for visiting international experts
  • a well connected facility reflecting the aspirations of Wanhua

Integrated services

masterplanning, architecture, landscape architecture