Search
#{_Lt}#{ImageTag} class="listItem-img listItem-img_autocomplete" src="#{ImageSrc}" alt="#{ImageAlt}" width="#{ImageWidth}" height="#{ImageHeight}" /#{_Gt}
#{Category}

#{Title}

#{Copy}

Read more about #{Title}

Thomas More Square

Facts

Location Client Cost Completion
London Land Securities £30m 2015

Project details

The main reception area has been completely remodelled, and now incorporates a new double height stainless steel entrance portico, large reception with feature audio visual system, business lounge and coffee shop.

The upper office floors have also been refurbished to create grade A commercial space with brand new facilities throughout the building.

Externally the public realm has been remodelled to include new access routes, raised levels, planting, seating and lighting.

Brief

  • upgrade a tired 1980s office development
  • create a new brand and identity

Results

  • a vibrant and modern work environment

Integrated services

interior, graphic and lighting designer, architecture, landscape architecture