Zoeken
#{_Lt}#{ImageTag} class="listItem-img listItem-img_autocomplete" src="#{ImageSrc}" alt="#{ImageAlt}" width="#{ImageWidth}" height="#{ImageHeight}" /#{_Gt}
#{CategoryPrefix}#{Category}

#{Title}

#{Author}

#{Copy}

Lees meer over #{Title}

Andrew Tindsley

Andrew Tindsley

landschapsarchitect, directeur London / Rotterdam
T
-
E
-

Andrew Tinsley werkt al sinds 1984 bij BDP. Hij is begonnen in de studio in Manchester en sinds 1993 werkt hij in Londen. Vanuit de studio in Londen leidt hij het internationale stedenbouw team, dat bestaat uit planologen, stedenbouwkundigen en landschapsarchitecten. Ook is hij voorzitter de landschapsarchitectuur-discipline van heel BDP.

Hij is actief betrokken bij het brede scala van opdrachten binnen Engeland, maar ook bij projecten in bijvoorbeeld China, India, Oekraïne, Roemenie en Syrië. Zijn werkzaamheden beslaan naast projecten op planologische schaal tevens het ontwikkelen van masterplannen tot en met detailleerde ontwerpen in de sectoren wonen, retail, educatie en werken. Ook heeft hij veel ervaring opgedaan in het ontwerpen van de openbare ruimte. Indrukwekkende projecten van zijn hand zijn bijvoorbeeld de Cornmills Gardens in Lewisham, Clarendon Dock in Belfast, centrum van Walthamstow en La Seyne Sur Mer in Frankrijk.

Voor het hoger onderwijs heeft Andrew ‘landscape settings’ ontwikkeld. Gedurende een periode van 10 jaar was hij landschapsadviseur voor de University of Warwick. Sindsdien heeft hij aan veel projecten meegewerkt namens onder andere de University of Cambridge, Queens University Belfast en recent de University of Brighton.

Sinds 1 januari 2013 is hij Chairman van de BDP vestiging in Nederland waar hij samen met Liesl Vivier verantwoordelijk voor is.

Projecten

Laden meer items ...
Alle items geladen