Zoeken
#{_Lt}#{ImageTag} class="listItem-img listItem-img_autocomplete" src="#{ImageSrc}" alt="#{ImageAlt}" width="#{ImageWidth}" height="#{ImageHeight}" /#{_Gt}
#{Category}

#{Title}

#{Copy}

Lees meer over #{Title}

Aberdeen Music Hall

Project details

De renovatie van de monumentale Aberdeen Music Hall biedt meer ruimte voor het publiek. Bij de renovatie zijn nieuwe voorzieningen toegevoegd, zoals een muziekstudio, onderwijsruimten en een moderne bar. Daarnaast zijn de bestaande zalen opnieuw ingericht. Hierdoor zijn deze ruimten niet alleen geschikt gemaakt voor muziekonderwijs, maar is het ook mogelijk geworden om kleinere, intiemere voorstellingen te geven. Een nieuw verlichtingsontwerp brengt het beste in het monumentale interieur naar boven en de ingrijpende transformatie van het 1.300 zitplaatsen tellende auditorium zorgt er voor het eerst in het 190 jarige bestaan van het concertgebouw voor dat alle lagen voor mindervaliden toegankelijk zijn en dat iedereen het gebouw via de hoofdingang kan betreden.

Betrokken disciplines

Architectuur