Zoeken
#{_Lt}#{ImageTag} class="listItem-img listItem-img_autocomplete" src="#{ImageSrc}" alt="#{ImageAlt}" width="#{ImageWidth}" height="#{ImageHeight}" /#{_Gt}
#{Category}

#{Title}

#{Copy}

Lees meer over #{Title}

Smythe Library, Tonbridge School

Project details

Met de renovatie en uitbreiding van Smythe Library van de Tonbridge School in Kent heeft BDP de perfecte balans gevonden tussen harmonie en contrast. Het ontwerp is modern, maar respecteert de monumentale gebouwen op de campus.

Tijdens de renovatie, waarin veel aandacht was voor het verbeteren van de akoestiek en de installaties, zijn de binnenwanden verwijderd waardoor een transparant maar tegelijkertijd geborgen leerlandschap ontstaat met lesruimten, studieruimten, kantoren en een café. Een grote vide in het hart van de bibliotheek brengt lucht in het gebouw en creërt een ruimtelijk gevoel.

De uitbreiding met een nieuwe entree, die voortborduurt op de oorspronkelijk kloostergang, en een transparant trappenhuis dat doorzicht biedt vanuit de bibliotheek naar de prachtige groene campustuinen, vergroten dit gevoel van ruimte en lucht verder en verbeteren de tegelijkertijd de toegankelijkheid.

Betrokken disciplines

Archtectuur