Search
#{_Lt}#{ImageTag} class="listItem-img listItem-img_autocomplete" src="#{ImageSrc}" alt="#{ImageAlt}" width="#{ImageWidth}" height="#{ImageHeight}" /#{_Gt}
#{Category}

#{Title}

#{Copy}

Read more about #{Title}

100 Broadview Avenue

Facts

Location Size Completion Awards
Toronto, Ontario 7,948 sqm 2015 4

Project details

Orange highlights and striking forms lead from the street through the lobby in this renovated commercial building that proposes adaptive reuse can re-engage the city and become an exemplar for universal access. The new lobby relates the street to the new entrance and opens up the former basement as a lower ground level, establishing a clear urban connection and distinctive brand for the building with a bold and universally-accessible form.

Brief

  • The public areas of 100 Broadview were rendered universally accessible through a renovation of the lobby and the introduction of wayfinding elements through shared hallways.

Integrated services

adaptive reuse, universal design