Search
#{_Lt}#{ImageTag} class="listItem-img listItem-img_autocomplete" src="#{ImageSrc}" alt="#{ImageAlt}" width="#{ImageWidth}" height="#{ImageHeight}" /#{_Gt}
#{Category}

#{Title}

#{Copy}

Read more about #{Title}

BSkyB

Facts

Location Client Cost Completion
Brentford, West London BSkyB £25m 2005

Project details

Refurbishment of 1980s buildings for an administrative HQ.

We provided open plan space with minimal closed offices to enhance internal communications and support company culture.

We designed a flexible interior including meeting pods with integrated cooling and lighting which can be relocated over a weekend.

By exposing the building structure and installing exposed chilled beams we balanced energy, maintenance costs and CO2 emissions.

We changed a mid 1980s development into a contemporary, greener’ environment and gave our client the inspirational space he wanted.

John Bear Interior design director

Brief

  • consolidate 12 departments into one campus from scattered locations to create administrative HQ for 1000 staff
  • transform a gloomy poorly serviced 15 year old building
  • stick to a very tight programme requiring early start on site while concept design was developed

Results

  • inspirational flexible workspace with strong brand presence
  • a green loft aesthetic for creative studio environment  with enhanced sustainability credentials
  • greatly enhanced staff facilities

Integrated services

interior design, graphic design