Search
#{_Lt}#{ImageTag} class="listItem-img listItem-img_autocomplete" src="#{ImageSrc}" alt="#{ImageAlt}" width="#{ImageWidth}" height="#{ImageHeight}" /#{_Gt}
#{Category}

#{Title}

#{Copy}

Read more about #{Title}

West Gorton Community Park

Facts

Location Client Cost
Manchester, UK Manchester City Council £1.3m

Project details

Our landscape architects, working with engineering and design consultancy, Arup, have designed a new sustainable drainage park for the local community, using an interconnected series of swales, rain gardens and bio-attenuation features. This is part of an innovative scheme to use nature-based solutions to combat the effects of climate change and reduce storm water flooding in Manchester. 

The new community park is the final piece in a £100m regeneration scheme of 500 new homes, new community facilities and school improvements in the West Gorton area.

Integrated services

landscape architecture